(SNA) Kopenhag Icra mahkemesinde gorulen velayet davasi aile faciasi ile son buldu.

Mahkemenin basladigi saatlerde bir kisi cantasindan cikartmis oldugu tufekle, velayet davasina bakan avukati tufekle ates ederek oldurup, cocugun babasinida agir bir sekilde yaraladi.

Basina olayla ilgili aciklama yapan yetkili Bas Yargic Soren Axelsen ; "Olay yerinde bulunan Kopenhag Sehir Mahkemesi sekreteri Stig Norskov Jensen'in ifadesine gore, 3 yasindaki cocugun velayet davasinda, vekalet sahibi cocugun dedesi, babasi ve babanin avukati bu gun durusmaya geldi.

Davanin basladigi sirada ilgili cocugun dedesi cantadan cikartmis oldugu av tufegini atesleyerek, once dava avukatini durusma salonunda oldurdu.

Tufegini tekrar atesleyen zanlinin, cocugun 31 yasindaki babasinida agir yaralayarak, salondan disari kactigini belirtti.

Bas Yargic Axelsen, velayet davalarinda ilk defa boyle uzucu bir olayla karsilastiklarini, bu tarz davalarin sonucunda aileler daha guclu duygularla birbirlerine baglanirken, ne yazik ki bu davada tasvip etmedigimiz uzucu dramla karsi karsiya kaldik" dedi.

Olay mahalline sevk edilen polis ozel harekat ekipleri tarafindan yakalanan 67 yasindaki zanli, ifadesi alinarak cezaevine sevk edildi.


http://www.haberlersondakika.gen.tr/154244-danimarka-da-durusma-salonunda-avukat-olduruldu