Amerika'da bir erkek, Haziran ve Temmuz aylarında karısının seks yapmayı reddettiği zamanları bir excel dosyası haline getirdi. Eşi ise bu dosyayı internette paylaşarak, internet kullanıcılarından destek almaya çalıştı.

Daily Dot sitesinde EJ Dickson imzasıyla çıkan habere göre, Amerikalı bir adam karısından intikam almanın ilginç bir yöntemini buldu.

3 Haziran-16 Temmuz tarihleri arasında karısıyla seks yapmak isteyen adam, hemen hemen her seferinde reddedilmişti. Bilgisayarın başına oturan adam, karısının onu reddettiği her seferin tarihini ve karısının öne sürdüğü sebepleri bir Excel dosyasında topladı. Dosyayı eşinin işyerinde kullandığı e-mail adresine yollayan adam, 10 günlük iş seyahatine çıkan eşine bir de mesaj yazdı: Seni hiç özlemeyeceğim.

Eşin öne sürdüğü bahaneler arasında "Televizyon izliyorum", "Duş yapmam lazım", "Çok yorgunum", "Sanırım hasta oluyorum" gibi maddeler var.

27 GİRİŞİMDEN 3’Ü BAŞARILI

throwwwwwaway29 adlı Reddit kullanıcısı, kocasının bu saçma davranışını Reddit sitesine yükledi ve insanların ona destek olacağını düşündü. Kadının yaptığı açıklama şöyle: “Dün sabah havaalanına giden bir taksideydim. Kocam iş hesabıma bir mail attı ve o da telefonuma düştü. daha önce hiç böyle bir şey yapmamıştı. Her zaman yüzyüze konuşur ya da birbirimize mesaj yollarız. Maili açtım ve karşımda beni küçük düşürme amacıyla yazılmış bir mesaj duruyordu. Kocam beni 10 günlük seyahatim boyunca hiç özlemeyeceğini söylemiş ve bir de Excel dosyası eklemişti. Bu ‘belgeye’ göre son 7 haftada 27 kez bana ‘yaklaşmaya çalışmış’ ve bunlardan sadece 3 seferinde seks yapmıştık.” Böyle çocukça bir şey yapan bir kocayla kim olsa seks yapmak istemez, diye düşünebilirsiniz. Ancak bu kullanıcı, eşinin böyle bir davranışıyla ilk kez karşılaştığını söylüyor. “Kocamın bu yönünü ilk kez gördüm. Kızmış, çocuk gibi davranıyor, nefret dolmuş.” ‘KOCANLA SEKS YAPMAZSAN BÖYLE OLUR’ 24 saat boyunca eşine ulaşmaya çalışan kadın, bunu başaramayınca ağlayarak uyuduğunu belirtiyor.

Reddit’teki kullanıcılar ise, throwwwwwaway29’a sert yorumlar yapmış. Kadını bencilce davranmakla, her akşam kocasını büyük bir arzuyla karşılamadığı için suçlamışlar. Bir başka kullanıcı ise “Umarım sen şehir dışındayken kocan hayat kadınlarıyla gününü gün etmiyordur. Kocanla seks yapmalısın!” diye yazmış.

Çift, bu olaydan sonra ayrılıp ayrılmayacakları konusunda ise yorum yapmadı.

http://www.gazetevatan.com/seks-yapmak-istemeyen-esinden-boyle-intikam-aldi-661980-yasam/