Acun Ilıcalı'nın yeni yarışması Ütopya TV8 ekranlarında başladı. İnternette 24 saat izlenebilen yarışma programı Ütopya dün akşam TV8 ekranlarında yayınlandı. Herkesi ekran başına kilitleyen yarışmanın ayrıntıları haberimizde.

Ütopya'nın ilk gecesi ve sabahında neler oldu?
 
İlk olarak ısınma sorununu çözmek için sobayı kurmayı düşünen Ütopyalılar, uzun bir uğraş sonucu sobayı kurdular. Gece ise kuyudaki sudan yararlanmak için tulumbanın mekanizmasını kuran bazı Ütopya sakinleri kuyudan su çekmeyi başardılar. Sabahın ilk saatlerinde, erkenden uyanan birkaç Ütopyalı ahıra giderek inek sağdı, ahırın temizliğini sağladı ve ardından soba için odun topladı. Bütün Yarışmacıların uyanmasıyla birlikte kahvaltı için bir şeyler hazırlayıp yiyen Ütopyalılar, alacakları kararları konuşmak için bir araya geldiler. İneklerle ne yapacakları konusunda kararsızlığa düşen yarışmacılar arasında gergin bir ortam oluştu. 
 
Ütopya'da alınan ilk kararlar neler? Hangi Ütopya sakini hangi işi yapmakta daha başarılı? Bütün bunları tüm ayrıntısıyla öğrenmenize az kaldı! Çarşamba günü TV8 ekranlarında tüm sorular yanıt bulacak! 
 
Acun Ilıcalı, Hollanda’da yayınlanan Ütopya formatını satın alarak Türkiye’de ilk kez bu tarz bir yarışmayı izleyiciyle buluşturacak.
 
Daha önce John de Mols şirketi tarafından yapılan açıklamada; Hollanda’da izleyiciler tarafından yoğun ilgi gören Reality Show Utopia’nın formatının Acun Ilıcalı tarafından satın alındığı belirtilmişti.
 
 
Dünyanın konuştuğu yarışma programı olan ‘Ütopya’ yeni sezonda Türk televizyon ekranlarındaki yerini alacak. TV8'in yeni sezonunda ekrana gelecek olan yarışma programında 15 yarışmacı kendi dünyalarını oluşturacak.
 

 
Issız bir çiftlikte 10 ay!
 
15 yarışmacının 100'ü aşkın kameranın bulunduğu ıssız bir arazide 10 ay boyunca yaşamlarını sürdüreceği Ütopya’da her yarışmacı kendisine verilen imkanlarla kendi yaşam alanlarını oluşturacak. Ütopya’da yarışmacılara 2 inek 25 koyun ve kişisel araç gereçler verilecek.
 
Kameraman da olmayacak!
 
Kameramanların dahi yer almayacağı arazide yarışmacılar 10 ay boyunca hayatlarını sürdürecekler. TV8'de yayınlanacak olan Ütopya’yı internet üzerinden 7 gün 24 saat izlemek de mümkün olacak. Ütopya’da yarışmacıların dış dünya ile tek bağlantılarını telefon ile sağlayacak.
 
Her ay bir yarışmacı elenecek!
 
Her ay bir yarışmacının eleneceği Ütopya’ya yarışma devam ederken yeni yarışmacılar katılabilecek.


http://www.milliyet.com.tr/utopya-bu-aksam-basliyor--magazin-1961816/